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大福茶

Ōbukucha↓English↓
お正月の時期に飲まれる、無病息災を願って飲む「大福茶」
その起源は平安時代にあるそうです。お好きな茶葉で、作ってみるのはいかがですか?
~材料~
①お茶
②昆布(結び昆布 or 塩昆布でもOK)
③梅干し
~作り方~
1.梅干しと昆布を湯呑に入れる。
2.お好きなお茶を淹れて、完成!
※結び昆布は、ご家庭にある出し昆布を結んで作ることができますよ!
先に水に戻しておくのを忘れずに。
▼お茶の詳細はプロフィールリンクからどうぞ
@tea_shimodozono
A New Year’s tea recipe:Ōbukucha
If you drink Ōbukucha, “a lot of fortune” tea, during New Year time, you can live in good health throughout the year. It doesn’t need to be green tea so you should try it with your favorite tea leaves.
~INGREDIENTS~
①Tea
②Kombu, kelp
③Umeboshi, pickled plums
~HOW TO MAKE ŌBUKUCHA~
1. Put umeboshi and kombu in your cup.
2. Pour tea you like in it.
It is said that the custom began in the Heian period(from 794 to 1185/1192)! Best wishes for the holidays and New Year.

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